Kicsöngetés előtt
verset hajítok a felejtésbe
talált süllyedt torpedójáték
(kicsöngetés előtt )
a négyzetrács-Időn
játszom
pedig figyelnem kellene
krétaívből fekete táblán
miként lesz szivárvány
s szótáraznom kellene
biflázni pipacsot szöcskéket
hogy szó szerint lefordíthassam
még a rétet
*
ki értem már az éjszakát nyugtatom
de a bennem-lakó gyermek retteg
s homlok barlangfalára hiába festek
álmot szépnek és színesnek
izgatott
mert érzi hogy én is félek
s most egymás kezét szorítva lessük
mikor indulnak el a tipró fekete bölények
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-31 10:38:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-31 10:38:11