Elveszettség /II.
Nincs hova mennem…
Nincs kihez mennem,
Nincs kivel mennem,
Nincs miért mennem…
De mondd, miért is menjek?
Hogy újra és újra elessek,
Földbe, sárba döngöljenek,
Fel többet ne keljek?
Hogy a nyíló ajtót rám
Épp az orrom előtt zárják
És az utolsó reménysugár
Fénye ne is érhessen már?
Hisz amikor azt hiszed,
Rosszabb ennél nem lehet,
Rád cáfol az örök közhely,
Rosszabb még bármikor jöhet.
És süllyedsz, egyre lejjebb süllyedsz,
Eddig se fogták, és ezután se kezed.
Magadra maradsz és csak keresed,
Az utat, ami majd elvisz innen…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-25 19:17:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-25 19:17:56