Visszajátszás I.M.
Intettél, hogy most én mondjam fel a verset.
Bekapcsoltad a magnót.
Próbáltam figyelni,
de a szavak kopogtak számban.
Fogaimhoz verődtek.
Inkább te szavaltál.
Püffedt arcodat néztem:
préselted ki a betűket.
A küzdelemtől elvörösödtél,
de nem hagytad abba az utolsó sorig.
Most, hogy kezembe akadt a kazetta,
ide-oda tekerve keresem a felvételt.
Talán megérteni, amitől akkor féltem.
De sehol nem vagy,
nincs hang,
csak valami recsegés, mintha odaátról szólnál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-17 10:05:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-20 10:41:20