VALLOMÁS
Szeretem a pici ajkad,
Hűvös ívelt, piros rajtad.
Adakozó, beszédes és telhetetlen,
Szerelmes, lehangoló, felejthetetlen.
Karmolva harap,suttogva kételkedik,
Símogatva, hízelegve incselkedik.
Gyengéden susog, szigorúan dorgál,
Szenvedéllyel áttüzesíteni próbál.
Hűvös ívelt, pirosrajtad,
Szeretem a pici ajkad.
Bakonyszentkirály, 1975. 10. 13.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.