Jobb lenne
Jobb lenne talán, ha elfelejtenének,
halálom után ne akarjon a lélek
zaklatni senkit, hogy én is voltam egyszer
saját arcommal és válltörő kereszttel,
voltam magamnak is jelentéktelenség,
úgy zuhanhattak rám üresen az esték,
hogy semminek sem volt kezdete, se vége,
csak az esti sötét jelezte, hogy béke
lakozik szívemben, az lenne a lelkem,
a sok-sok sikeres költőt irigyeltem,
nem volt sok barátom, nem volt ellenségem,
akitől alkotó gyűlölettel féltem,
olyan ember voltam, akinek van párja,
nem zavarhat senkit léte, sem hiánya,
aki volt és meghalt, isten nyugosztalja,
ha el nem felejti, s magának akarja!
2011. december 31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-02 00:32:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-02 00:35:06