Álomszép
nagyvonalú széles gesztusok között
aprókat rebben a levél
tétovaságának nyoma sincs
bár nincs semmi előre eltervezve
messze felhők alatt sohanemvolt tenger
tengernyi ölelés helyett csak
tépázott
villogó levél kapaszkodik az ide-oda hajló
kétséges ágba
és csak én hallom a korhadozó
meglágyúlt muzsikát
és csak én tudom
hadonászásom között
hogyan formálódik tétova tervem
szilánkokra hulló álomszép semmi az enyém
mellém foszlik a felhő is
alatta
a kitárt karú tenger
és az én ámuló megadásom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-30 00:40:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-30 00:40:13