felhőkre olvadt
ma ismét csuda szép volt az ég
vattacukor falatokra olvadt rá a kék
a busz farán megfordult a nap
a sarki kocsma ajtaján beszaladt
az utca másik oldalán
közben hanyatt döntötte magát egy plakát
szakadt lapja a földön elterült
egy hirdetésen a villamos is derült
az ég meg csak mosolygott tovább
valahol dal rezgett az üres ház falán...
lám az isten is jót akar nekem
e nappal is több lett
most sem kevesebb...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-26 05:58:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-26 05:58:34