Korrajz
Gazdasági éhkopp,
Élelemféltés.
Szép a kislány, abban a piros kis ruhában,
Híd alá telepedik.( zsidó)
S a kisfiú, kék klott gatyában…
Mellére teszi kezét és esküszik, hogy csak barna.(cigány)
Csak ez a kislány, az a kisfiú ne volna!
Ó, te ember!
-Cigány ez, vagy nigger?
-Zsidó vagyok baszd meg.(- mondja valamelyik gyerek.)
A kisfiú, vagy a kislány...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-20 21:26:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-20 21:26:56