Ébren vagyok
Ébren vagyok, aludni kéne,
riaszt a menyét-léptű béke,
zaklatnak álmok, ismerősök,
bűnöktől mind hideglelősök,
negyven éve apátlan árva,
anyám is itt hagyott bezárva
önmagammal, az örök társsal,
civódom élettel, világgal,
ébren vagyok, nem jön az álom,
nehogy lekéssem a halálom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-13 06:57:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-13 06:57:03