Voltam
Hogyha kimúlok
testté válok
testvéréül ég madarainak
táplálékul föld férgeinek
válasszon, aki hallgat
válasszon, aki ért
Hogyha a semmibe
múló perccé
válnék, hívjon mind, aki szerető
hívjon mindaz, akit sose ver eső
mindenki, aki szenved
mindenki, aki fél
Majd ha az elmúlás
benned verssé válik:
testvéréül az ég madarainak
nyílvesszőül a föld gonoszainak
gondolj rám, ha a nincsed
nem pótolta az isten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-08 01:39:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-08 01:39:18