Párhuzamos életrajz
A fürdőszobába mentél hányni.
A másnaposság mindig legyűr.
Számítógépedhez ültem,
és nyitva hagyott mailodba olvastam.
Találkozóról, szexről volt szó, de nem velem.
Ismeretlen férfiak levelei terültek a képernyőre,
meztelen testek, intim részek.
Aztán lehúztad a vécét.
Gyorsan a kanapéra hevertem.
Hozzám bújtál, és fonni kezdted mellemen a szőrt.
Mindig szerettél játszani.
Akkor megkérdeztem: végeztél?
Csak bólintottál.
Nem merted kimondani a szót.
Pedig abban a pillanatban mindketten egyre gondoltunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 09:54:07
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 09:54:07