Exodus
Átbukott rajtam a rendszer-
váltás ruha és hideg élelem
birkózik hátamon. Ezt a -meglehet
szükségtelen- elindulást magamra
vállalom, de zavarnak kíséretem
öntudatos szentjei. Ahogy kihúzzák
magukat, és egy ritmusra lépnek,
megpróbálok -a biztostól menedéknek-
némi trappolást közbeejteni.
Persze ismerős mind: az út púpjai,
a cserepesszáj padka, itt láttam
először, hogyan fekszik le a fény
délután az árokpartra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-08 19:39:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-08 19:39:05