egy dé-en-es lánc apró részeként
egy dé-en-es lánc apró részeként
nekem valami szerep létezik,
a kódokat magamban hordozom
egy mátrix képben, mi ha szétesik
fogjuk rá, hogy technikai hiba,
lehet egy programozó tévedett
kit Istennek hívtak és lusta volt
a pontos munkára vagy egy védett
softvert tört fel és hogy ne essen folt
az alkotás misztériumában
meghagyott tévedésnek, megbízott
a vírusirtók gyors munkájában
magad is megoldhatod,
nyomd meg a 'dilét' gombot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-08 08:26:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-08 08:26:20