ringatón " Stiller Krisztának "
Félig megfejtett keresztrejtvény
emlékek világos négyzete a falon
Hiányzó képeink allegóriákba rejthetném
de most nem akarom
Emlékeink keretét kitölti
az Anyu elment, Apu meghalt pillanat
Viselkedésminták ellapult formája
serpenyőből dobva a levegőben ragadt
Ülök itt, az Univerzum szélén
lábam lógázom a napon
Vörös óriás gyúl ki meditációm mélyén
Életek atomja hasad a teraszon
Még egyszer, legutoljára
szívembe markol a jól ismert bánat
- elhordott belőlem nagy darabot -
sokat fordult, és most elfáradt
Láthatár dorombol, árnyékaink a lugasban
virágot zümmögnek a Télre
Hanyatt dől a játék, a forgó Földdel ível
majd megérti magát végre
Béke van, végtelen
Nagual bökdösi a hátam
Hintaágyamon az a képtelen
szakadás szunnyadozik, ahogyan vártam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-27 12:52:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-27 12:52:11