Valamilyen foci (2. félidő)
keresztre emeltél, kezem kiszögelve
árnyékod felém nyúlt, hosszan megölelne
úgy tűnsz mintha jönnél, bekerít a pára
egyik feled passzol, másik kihátrálna
keresed a kaput, kezeddel csak gond van
gondolatjel lettél szaggatott vonalban
ér fala ha rezzen, rángatja a hálót
kimarad egy ütem, az még csak az á volt
ott álltam a sarkon, derékszögbe zárva
magasra jutottam, tök kemény a pálya
én lennék a kapus, szíved nekem labda
nem nézel a fától, mert úgy kiszakadna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-26 21:59:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-26 21:59:34