Valamilyen foci....
keresztre emeltél, kezem kiszögelve
árnyékod felém nyúlt, hosszan megölelne
úgy élsz mintha lennél, bekerít a pára
egyik feled való, másik kitalálva
keresed a kaput, kezedben csak gomb van
bőr alá nőtt csomó idegpálya rostban
ér fala ha rezzen, rángatja a hálót
kimarad egy ütem, az még csak az á volt
én lennék a kapus, szíved nekem labda
nem nézel a fától, mert úgy kiszakadna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-25 10:04:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-25 13:21:51