figyelem rángatózó arcát
kérdezem, kedvetlen vagy-e,
indiszponált, alulélő,
vágytalan,
mondod, nem, én mindig jókedvű
vagyok, mindig egy szenvedélynek élek,
épp, mint egy ember
bocs, mondom, én mindig
olyan vagyok, amire rákérdezek,
tudod, ez ironikus magamra
nézve, ha megkapom a nemleges
választ
ne haragudj, nem akartam
rádragasztani ezt a kórt,
itt mindig sötétkék madarak
repdesnek, de te ennek
jelentőségét és súlyát,
remélem, nem fogod fel,
nem jó, ha nincs szívügyed,
nem jó, ha nem félsz a magánytól,
miről beszélsz, kérded,
olyan közel a kék, ha
egy madár (az) ég
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-24 17:45:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-24 17:45:41