- nem méltó - (jav.)
döntöttél: holnap kezded az életet
kár elsietni, már nem késhetsz,
hatvan éve küzdve a beteljesedéssel.
vagy mert (l)enni kell -
kevésnek sokat adtál,
soknak keveset.
nyűg tolt vonszolt hátra előre egyforma,
pocsékul hiánytalan kövér napokon.
betelt hasad majdnem
vízihulla bizarr gingalló,
bokája csendül zöldül elöl
hátul szemüvegben törlöd ki, mi
sokaknak tetszett egykor.
fatuskó voltál mindig mohos,
hiába nap rohadt hóvirág
elfolyt rajtad a tavasz.
letelt, mindegy hogyan -
kész mosogatás, úgyis szutykos marad.
hagynád a fenébe ha csak így nemegészen
élésre szült anyád - Drága Mama.
sekélyes árkod üres
magába húzna
bárkit,
elcsúsztál elcsúsztak rajtad
méltatlan
nem bántalak szóval:
halj meg - csak ennyi - nem maradhatsz.
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-22 23:33:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 23:46:19