Egyedül (2.)
Ül a diófa alatt a homokozóban, fénylik a szeme.
Ül a diófa alatt a székben. Susog a szél a gyerekkorban.
Várat épít várárokkal, falevélből zászlót készít.
Házat épít, kis tavat. A faleveleket kupacokba gyűjti, halomba az éveket, volnaszerelmeket.
Lótücsök mászik a homokozó peremén, ásójával kettészeli.
Keresztes pók billen a karjára, lesöpri.
Palacsinta illatot érez.
Ásott föld illatát.
Homokozó készletét összeszedi, kezét nyújtja.
A karfát markolva feláll. Hideg kezétől a levegő felszisszen.
Inget vesz fel az este.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-22 22:38:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-28 06:34:44