Júdás
nem ma már nem divat
kanálba gyűjtött könnyekkel
egyensúlyozva buszra, vonatra
szállni onnan meg amerikába
induló repülőre mert hazudni
kell hogy diznilendre támadt
kedvem és ha kanálban magammal
vinném rögtön kiszúrnák a
vámosok hogy csak az egyik
arcom mosolyog és akkor kereszt
kérdéseket tennének fel hogy ki
szedjék belőlem melyik szállodába
indulok takarítani rászegeznék
szemüket a kanalat tartó kezemre
míg nem maradna benne semmi
és akkor olyan könnyű lenne de
- akármennyire is akarnám követni -
semmi pénzért nem tudná egyik
arcom a másikat elárulni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-21 14:09:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 08:26:02