ESKÁ üdvözlése
ülj le most egyszer, ne menj az ágyig
tedd le a segged, bírd ki baszásig
lessük a szódat, Isten a lelked
várjuk a ritmust, rázzad a melled
Sándor is mondta, Te lész a minta
taníts, ma gyorsan szárad a tinta
mondjad mit szoktál, emberhez méltót
állat az ember, dugd a tilinkót
állunk leesve halljuk az eszmét:
ki ne hagyd versből a kurva testét
Európaiból lettünk mocskos disznók
álszent vagyok, mondják, ha ellene szólok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-20 19:54:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-20 19:58:25