szonett
szerelmes vagy, de nem tudod.
másképp nevezted el régen. amikor
minden eltűnt belőled, ami meg-
osztható és ragadós. kitapinthatod
a tüdődet, szabad. hamis bizalmat
még sohasem éreztél ilyen erősen.
felkeltette kíváncsiságod egy rosszul
indult álom, amiben hinni szerettél
volna. talán meggyónhatod még, ha
lesz valódi alkalmad a megbánásra.
kérdezni, vagy felelni jobb, már nem
tudod meg. csak sejteni lehet, hogy
használsz valakit, vagy használnak-e.
visszatértél a hidegbe, arcod újra kemény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-10 15:39:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-10 15:39:01