holnaptól
elpattannak a megfáradt erek
holnaptól úgyis hazugság leszek
csak jusson ágy és olcsó híg leves
testet ostromló nő – nem túl heves –
hajnalban itt nem jár a villamos
mégis azt lesem: négyes vagy hatos
magány és üresség – mást nem hagyott –
utcalámpa oltja ki a napot
megyünk valami titkos terv szerint
miként sok bolygó a kozmoszban kering
Isten kihűlt szavak közt ténfereg
kezét szorongatom – még meleg…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Liget, 2009
Kötetben: Anyagfáradtság (Budapest, 2010)
Kiadó: Hungarovox
Feltöltés ideje: 2011-10-09 15:22:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-09 15:22:16