Hundertwasser-házi szieszta
fürdőhab nagybőrönd elefánt hűhó
csempekő sétabot küszöbök bálnák
hullámok macskaszőr rádió véső
gyerekkor hullámok rézérme bolygó
rakéta elefánt délelőtt páfrány
nagybőrönd köntösök rakéta hűhó
bécsiek teafű gyerekkor bálnák
küszöbök fürdőhab rakéta lépcső
sétabot bőröndök csempekő páfrány
rakéta fürdőhab bécsiek hűhó
hullámok délelőtt nagybőrönd bolygó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-25 07:17:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-25 07:17:11