Szövetség
Kössünk, ha lehet, szövetségeket
És bontsuk fel, ha már nem működik
Jöjjön a tisztító ütközet
Vágjuk le a hajunkat tövig
Szálljunk magunkba, gyónjunk hangosan
Mormoljuk el: vakok voltunk megint
Valljuk meg a térdeplő zsámolyon
Egész helyett most is csak rész szerint
Egész helyett most is csak rész szerint
Okosabbak lettünk? Önáltatás
Az elme újabb szőnyeget terít
Bár rész szerint, de újra áll a ház
Tornya ugyan az égig nem ér
Újraépítjük magunk Bábelét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-18 00:23:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-18 00:23:01