Simítod az arcom. S én is a tiéd.
Forró tenyered, hideg fejem ébreszt.
Fáradtan pihegünk.
Aludni kéne.
Mi mégis ébredünk.
Ébren vagyunk, megyünk, küzdünk, haladunk.
Mélyen vág a szavad, s mélyen az enyém.
Gyötörjük egymást, és…
Simítod az arcom. S én is a tiéd.
Fulladj meg világ! Inkább ölellek még!