a lapokat megkevertem
táncol az asztal hinta szék
kérlek még egyet játssz velem
mától az ég is tintakék
lehullt a szirmod mákgubó
fehér véredet felfogom
ne bújj el tőlem szem hunyó
legyél míg éber a fájdalom
papírból ragasszunk napot
húzd ki a holdat életem
kártyádon cinkek a magok
nézzük a hátlapot fényesen