Benyelt a Járda
Néha azt hiszem minden az enyém,
aztán belenézek jobban. Semmim sincs,
amit nem kaptam. Mindegy is.
Képzeld, néha mindent egyszerre akarok megoldani,
aztán meg semmit, külön-külön.
A trafipaxos kocsi beállt a szobába,
nézi, milyen gyorsan megyek a konyhába.
Láttam a szoknyádat, azután mentem.
Nem értették a bírságtáblázatok,
MI délibáb vagy, te női test!
Hatalmat akarok olyankor.
Te is szép autóba szeretnél,
én is szép autóban szeretnék
ülni. Bekanyarodott a visszafordult lámpa,
örvénylett a járda. Szerintem engem benyelt.
Aztán kész, itt maradtam kőbetömörülten.
Mert áldozat mindig kell.
Dehogyis, visszajöttem kiásni magam,
leülni szeretteimmel,
és békésen, nyugodtan
megvacsorázni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-03 12:27:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-03 12:27:33