A felhő alakot ölt...
ott sziklákat görgetnek óriások
elektromos korbács állatidomár
közte egy fóka orra hegye labda
kilélegzett párája éppen olyan -
mindig ugyanabból adódik össze
s távolodva csökken a kohézió -
homorú tükörképbe gömbölyödik
aztán sötét tintafolt lesz belőle
de mielőtt térfogatát elveszti
bizonytalan idővel még korábban
a felhő alakot ölt hogy láthassuk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-13 07:26:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-13 08:15:45