Mert hiányzol
Az, hogy a világ alján ez a nép csak a porban táncol
És az, hogy nincs már hit, mi szíveket összeláncol
És az, hogy a sebeket arcunkon a Földünk vájta, de gyógyulni nem tud
És az, hogy hiába kértük, a megváltóval tűnt el az út.
És az, hogy a csapból is csak a feléd folyó könnyem csorog
És az, hogy van bennem élet, s ezért minden sejtem tombol
És az, hogy az ajtó mögött én állok, de mégis rettegsz mindig, ha feléd nyílik
És az, hogy a fájdalom játssza fájdalmas dalát, egy fájdalmas gitár húrjain!
Ez mind azért van, mert hiányzol
2004-03-27
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.