Ebben a tükörben láttalak
utoljára s ezen a széken.
Pontosan velem szemben.
Most is ugyanoda ülök, de
épp olyan mint amikor nem
jöttél el. Félelmetesen
hasonlítok arra, aki vár
valakit. Valakit, aki nem
jön. Ülök a délután maradék-
aiban, nem szólok semmit,
nincs is kihez. Nagy halom
cigarettacsikk az órák óta
csak füstölgő hamutálban.