darab
dab dab dab dab dab darab darab
darab darab darab darab dab dab
darab dab darab dab darab darab
dab dab darab dab darab dab dab
tik tik tik tirik tirik tik tik
tirik tik tirik tik tirik tirik
tik tik tik tik tirik tik tirik
tirik tirik tirik tirik tik tik
lup lup lup lulup lulup lup lup
lulup lulup lulup lulup lup lup
lup lulup lulup lulup lulup lup
lup lulup lulup lup lup lup lup
dab dab dab dab dab darab darab
darab darab darab darab dab dab
darab dab darab dab darab darab
dab dab darab dab darab dab dab
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-29 12:11:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-29 12:11:57