I.
Sebzett tollú kismadár vagyok,
Az evolúcióban alulmaradok,
Erősebb nálam már mindenki.
Feladtam én a harcot,
Vess meg, nevess ki, lökj el!
Harmatgyenge, életképtelen,
Védtelen, kiszolgáltatott, megbélyegzett,
Magányos szelíd fehér galamb;
Repülni már nem tudok,
Képzeletben szárnyalok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-25 19:51:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-25 19:51:36