vagy te nekem
Gyöngyöző nyakék vagy nyakamon,
mely szelíd-selyem forma
Szalag vagy hajamban,
bordó szalag, körbekötve agyamban
Játszótársam vagy, fehér golyó,
vérsejtként gurigázol vénámban
Frissesség vagy domboldalamon,
ha napnak tüze vág arcomba
Buzgó imám vagy, veled könyörgök,
veled érted, s értem
Egy kisebb fajta pióca,
mi egészségért szívja vérem
De kés vagy torkomon,
tompa, ártalmatlannak tűnő
S mikor közel hajolsz hozzám,
e tompa kés békét nem tűrő
Elbaszott masni-csomó vagy,
köteleddel fojtod nyakam
Érzelmeid sava meg csak
összezavarja minden szavam
Kékes-szín gombolyag vagy,
mivel macskák játszanak
Zöld színű sárkány vagy,
tüzed égeti markomat
Vörös csík vagy hátamon,
mitől szenvedek, mert csíp
Piros folt vagy arcomon,
mi jól látszik, hát kín
Vagy te nekem minden már,
a minden, meg a semmi
Maradj az is örökre,
te Mindenki, te Senki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-20 23:20:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-20 23:20:18