felborult mérleg
Határozatlanná tettél,
mint húgot drága testvér,
mikor egy éjszakán erőszak éri,
-s a helyzetet, ha fel is méri,
nem érti: mi történt
Bizonytalanná tettél,
mint felhőt puszta szél,
ha mindenkor csak máshogy kering,
s még jégeső is veri
a gomolygó port az utcákon
Pogánnyá tettél végleg,
mit kínzó szemrebbenésed
átkaként fogtam magamban fel,
pedig hittem: hitem törékeny,
de te megdöntötted azt
Megríkattál nem egyszer,
hiányodtól úgy féltem,
s voltam olyan, mint kislány,
kiben kavarog a magány,
s aznap éjjel alig aludtam el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-20 23:04:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-20 23:06:04