Ahol keserű lesz a méz a szádban,
és a hamis, rossz út visszafelé mutat, -
ott élek én már ezentúl,
s a félelmem gyógynövények után kutat.
A fájdalom csak nőni fog, tudom,
és a holnap sem hoz enyhülést:
mióta ma elmentél,
óránként át meg átsző a kín.
Nélküled Kedvesem, így élek én.