Ahogy kell
Hogy melyik nap lesz ma
holnap. Vannak felhők, ki
rajzolódnak, egyre könny
ebben, nehezebben felejtek,
lélekzem, nem akarlak.
Vannak tétova percek, a kert
ben beteg almafa nő, ki
száradt karral, ölelsz, nem
érzek semmit, iszonyú. Angyal
fúj nikotinnal töltött permetet,
mintha volna, az ég felé, pedig
csak felhők, boldog bárányokat
terelget lassan, ahogy kell, a szél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-19 18:07:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-19 18:28:05