Nekünk még narancslevünk sincs vodkához
ügyetlen szörpökkel öntjük fel, furcsa, habzik
mint a szád, mikor megtudtad, hogy nem kellesz
mint a a füst, mi a szádból jött a megállóban,
pedig tilos
de mindegy
ellobbant a lángod
nekünk még ez se
neked már ez se
végül is mindegy