Gesztenyebaba (gyerekeknek)
Még kicsi vagyok, de holnap nagy leszek.
Lenyúlnak értem gesztenyefa kezek.
Felemelnek, nézzek ott szét,
mintha fényes gesztenyebaba volnék.
Mesélek majd egyfolytában,
mert a fák szeme a törzsükön van,
mindig csak az erdőt látják,
annak egy kis darabkáját.
Barátom lesz Misi Mókus
nekem dalol madárkórus.
Ősszel iskolás leszek, úgy megyek én,
mint Aladin a repülőszőnyegén -
hason fekve, gesztenyefám tenyerén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-15 10:51:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-15 10:51:45