LÁTOMÁS
Tépelődve tűnődöm
Világmindenségek furcsa
viselt dolgain,
Emberek különös, vibráló
tudatalatti cselekedetein keresztül
hulámzó Értelmein.
Csapongva szálló gondolataim
elmélyedve,belegabalyodva,
Világok harca
élet - halál küzdelme
Emberfeletti furcsa érzés.
Vívódva bukdácsoló tehetetlen gondolatom
jajongva,keresve száll előre
az éteren áttörve
idegen bolygók rejtelmeit kutatva
száguld tova.
Szememre sötét,
fekete felleg borul
s eltűnik a különös
vibráló látomás.
Bakonyszentkirály, 1972. 02. 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.