Áronnak
Van egy költőtársam, Áron.
Kritikáit alig várom,
mert amikor verset olvas,
megolvad a kőkemény vas.
Szigorúan szavakat fon,
a klubunkban ő etalon.
Meneküljön ki merre lát,
kritikánál nincsen barát.
Minden érve való igaz,
bár ez nekünk nem nagy vigasz.
Szeretjük őt mégis nagyon,
nem kényeztet minket agyon.
Mondok én valamit Áron.
légy lezserebb jó barátom.
vért izzadtam, hogy ma Neked,
ragrím nélkül írjak verset.
Ragrím ide, ragrím oda,
a versírás nem kaloda.
Azért van a sok-sok szabály,
fel kell rúgni, Te kis szamár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-13 13:54:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-13 13:54:31