elefántból
apám harminc éve ugyanott dolgozik
és nagyon büszke rá hogy a házat
a két kezével építette fel a hitelekről
most nem beszélek csak arról hogy
ha eldobnám a csikket a nappaliban
és égni kezdene az ágy a függöny
a konyha a garázs a tetőtér is égni
és a szomszéd Laci bácsi háza is
vele égne és a fehér opel is kiégne
felrobbanna és minden felrobbanna
másnap túl csúnyán néznének rám
mert nem hitték volna hogy cigizek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-10 19:31:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-10 19:31:18