te annyira irigy vagy
azt mondom rád fösvény
vigyen el az ördög
sanyargasson köszvény
ha én bűnös vagyok
te négyzetre emelve
mosakodni jársz csak
az ima terembe
én meg szentelem a vizet
nem győzöm kereszttel
öszvérháton járok
míg te mercédesszel
kiveszed az elemem
nélküle hagysz estig
össze-vissza szerelem
pedig leózhatnék pestig