talán nem így (1.2)
kellett volna hogy szeresselek
egymásra borultak
a terméketlen percek
nagyon zavarnak
a befejezetlen
de még inkább az
el sem kezdett versek
amikor kislámpamagányba
fordítottad a hátad
a sötét levegőből kifordulva
a világvégi ágyon
csak saját magadat találtad
reggelre már úgy feküdtél
mint egy ismeretlen alak
rég kihűlt kávé tea
volt az asztalon
mire megtaláltalak
bizony már bánom
sajnálom is talán
hogy nem a mi
árnyékunk kúszik fel
hajnali fényben
a szemközti ház falán
persze jó a csönd
s talán túl sokáig hagyom
behúzva a függönyt
a betört tekintetű ablakon
várni míg elalszol
vagy azt amíg kinyitod
két szemed
talán úgy kellet volna szeretnem
ahogy azt te képzeled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-06 11:52:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-06 11:52:34