Egy narkomán ateista noteszéből
nincs bajom az élettel
kábítószer étel s levegő
sejtjeimet boldogan tartom
idegem szimpatikus
tudatom magától módosul
impulzusra vár
mint óra alatt nyugatinál
egy vágott virágcsokor
ötös vágányról indult
hetesre érkezik
most épp köztes állapot
sorakoznak mozdonyok
ütköző előtt háttal állok
ez a szuszogó perspektíva
túl párhuzamos nekem
négyzetre emelt szerelem
érintve nem hagyott
míg kerék alá helyeznek
neonmellényes munkások
fölnyársalt pöttyös bogarakat
filterig szívom cigarettám
szendvicsbe pakolok
útravaló értéktelenségeket
mellettem egy idegen férfi
hangfüggöny mögül figyeli az
oxidáció folyamatát fémrácson
elfordulok
zavar ha látom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-03 07:58:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-03 07:58:51