terápia
ó dehogynem ó kéremszépen
dehogynem vagyok valahogy
úgy vagyok mint senki más ilyenkor
egy ködlámpa sárga csóvájában és pontosan az ellenség felé vezető út
felén
buzgón leszegett fejjel csinálom a
semmit
szinte tökéletes a szembeszél és ez
különben is javamra válik mert
felém ilyenkor elkenődött árnyékom beszél
jól megértjük egymást
azt üzeni
megdöbbentő
rájöttem ha valóra válna az álmom
ugyanígy érezném magam mint most
ebben a színtelenre
festett szobában
olyan fárasztó a tudat
hogy más vizel
az ablakom alatt
és amúgy is
ki nyírja le a füvet
ha nem sül ki
***
ajánlás a kezdeményezőnek
bőkezű vagy uram
semmi rosszat nem adtál
megelégedtél saját csókjaiddal
saját arcodon
igaz?
valld be magadnak
legtöbbet mindig a maszturbáció
ér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-01 18:22:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-01 18:22:23