Present
Lehetne kérni valami szépet
valakiből egy mondatot amit
rozsdaként kaparhatnál magadról
és persze a szíved hamutartó
benne a csikket is elnyomod.
Lehetne ember akiből pára
száll fel pedig hát eltévedt erdő
látja a fákat árnyékot vetve
önmagára ha füstöt szagolva
ráhajol ami csak testre kész.
Lehetne ez egy megtalált szombat
a nyelved alatt izzadó kavics
ahogy lassú víz a csendet mossa
földgömbbé görbülne el a kocka
de úgy van minden mintha volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-30 00:25:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-30 00:25:37