Megcsöndesült minden suhanás,
Mintha halkabb lett volna idén a feltámadás.
Mintha némább lenne ma az élő remény,
Mint volt a tegnapinál,
S mégis mintha jobban átütne a fény
Lelkünk falán. Úgy tűnik, lebben a szív
Hétfő délután. Bánatod, ha van, már
Nincs hova rejtsed, ellobban a lázzal.
Ne félj! Nem halt meg, aki élt.