Vizsgálatra várva
Ha szépíteni akarnám, puritán csendéletnek nevezném
A rendelőben árválkodó veterán műszerek, levegősen
Elhelyezett rutinos bútorok, s az eszményített naptárkép
Sajátos kontrasztját a félig festett, több kopott árnyalatból
Megkonstruált, s félig sem restaurált falak
Sajátos együttesét, hová ötödmagammal betereltettem,
Gond nélkül nélkülözve a nyavalyámnak kijáró elemi intimitást.
„Így van ez mostanság. Még jó, hogy éppen működik.”-tűnödtem
Magamban, amikor belibbent csábos, alig ruhájában, frissen és vidáman
A divatlap-nővérke. Átadtuk beutalóinkat, s némán vártunk a sorunkra,
Mind az öten, egyazon négyzetméteren.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-25 16:47:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-25 16:47:20