kései levél
mi tagadás
mi álmaid kertjét hagytuk
döglődve elgazosodni
a szétrugdalt sörösüvegek
benőtték romlott szobánk fövenyét
a közöny belénk szuvasodva
percegte szét éveinket
az unalom belemar
pofátlanul kreol orcánkba
hígult aggyal quadrofon
gyönyörökre esküszünk
feslett szánkból mellbimbókat
köpünk a fő térre
és epét okádunk amikor a gregoriánok
emberi csöndje zendülve szólal meg
s persze hetykén vetjük le magunkat
a szemérmetlenség tajgetoszáról
mi közünk hozzá
hogy golyók bombák
és rakéták eltévedt akaratából vagyunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-25 10:40:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-25 10:40:52